Ouder kind judo

Goed voor het zelfvertrouwen, de motoriek en de band met je kind. Dit zijn slechts enkele uitgangspunten van het ouder-kind judo dat onze club aanbied.

Judo is een sport met veel voordelen. Met name ook voor jonge kinderen. Vanaf 4 jaar mag je dan ook lid worden van de judovereniging. Toch merken we dat voor kleuters de drempel vaak nog erg hoog ligt om alleen de mat op te gaan. Samen met een ouder/verzorger aan de les deelnemen geeft dan een vertrouwd gevoel.

Judo is een sport waarbij samenwerking centraal staat. Een mooie manier dus om met je kind samen een hobby te beoefenen waarbij de band verstevigd wordt.

Verder is het een goede manier om in beweging te komen en op een speelse manier kennis te maken met een aantal eenvoudige basistechnieken van het judo.

Kinderen leren spelenderwijs op een goede manier te vallen en zichzelf te verdedigen, goed voor hun zelfvertrouwen. Ook kunnen ze hun energie kwijt en leren ze omgaan met discipline en structuur.Natuurlijk is er vooral ook ruimte voor spel en plezier. Lekker stoeien met een doel! Er bestaat al ouder-kind gymnastiek en ouder-kind zwemmen, maar over ouder-kind judo hoor je eigenlijk zelden terwijl het duidelijk is dat judo zich hier bij uitstek voor leent.

Het ouder-kind judo is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 6 jaar en een ouder/verzorger.

Trainingstijden

9.00 - 9.30 uur | Voor kinderen van 4 t/m 6 jaar met een ouder/verzorger

Per koppel  €70,- per jaar

Ieder derde lid van een gezin of meer betaalt slechts halve contributie!

Betaling gaat per automatische incasso.

De contributie wordt eens per jaar door ons geïnd.

Locatie

De ouder-kind judolessen worden gegeven in onze eigen "Manaka dojo" in sporthal de Kruisweide.

Sporthal de Kruisweide

5975 AN Sevenum

Lid worden?

Lijkt het je leuk om lid te worden? Klik dan hier voor het inschrijfformulier.

Weet je nog niet zeker of je lid wilt worden, maar lijkt het je wel leuk om een keer een les mee te doen? Dat kan! Je mag altijd vrijblijvend drie lessen uitproberen. Loop voor aanvang van de les even binnen en spreek de judoleraar aan, of stuur een mailtje naar info@judoclubsevenum.nl.

Afmelden?

Kun je één of meerdere keren niet komen trainen? Meld het even tijdens de les bij de trainer of stuur een mailtje naar trainer@judoclubsevenum.nl.

Wil je het lidmaatschap bij de vereniging opzeggen? Stuur dan een mailtje naar info@judoclubsevenum.nl. Graag zouden we van je willen weten waarom je jezelf af wilt melden.