Judo

Officieel betekent judo 'de zachte weg', het is een sport die voor iedereen te beoefenen is.

Dat wil niet zeggen dat we niet fanatiek kunnen zijn, maar altijd respectvol met elkaar omgaan.

Trainingstijden

Maandagavond

17.30-18.30 uur | Leeftijdsindicatie 8 - 11 jaar

18.30-19.30 uur | Leeftijdsindicatie 11 - 14 jaar

19.30-21.00 uur | Leeftijdsindicatie 15 jaar en ouder

Donderdagavond

17.15-18.00 uur | Leeftijdsindicatie 4 - 6 jaar

18.00-19.00 uur | Leeftijdsindicatie 5 - 8 jaar

19.00-20.00 uur | Leeftijdsindicatie 7 - 9 jaar

Zaterdag - wedstrijdtraining

9.30 - 11.00 uur | Voor judoka's die vaker met wedstrijden mee willen doen.

Bovengenoemde leeftijden zijn zoals vermeld een indicatie, d.w.z. dat per kind wordt gekeken in welke groep hij of zij het beste past.

Jeugdleden t/m 17 jaar:  €77,50 per jaar (exclusief bondscontributie)
18 jaar en ouder:  €100,- per jaar (exclusief bondscontributie)
Wedstrijdtraining:  €60,- per jaar
Bondscontributie Judo Bond Nederland (JBN), verplicht voor alle  judoka's vanaf 6 jaar  €30,- per jaar

Ieder derde lid van een gezin of meer betaalt slechts halve contributie!

Betaling gaat per automatische incasso.

De bondscontributie wordt eens per jaar tegelijk met de contributie door ons geïnd.

Wij zullen vervolgens de bondscontributie bij JBN voldoen.

Locatie

De judolessen worden gegeven in onze eigen "Manaka dojo" in sporthal de Kruisweide.

Sporthal de Kruisweide

5975 AN Sevenum

Lid worden?

Lijkt het je leuk om lid te worden? Klik dan hier voor het inschrijfformulier

Weet je nog niet zeker of je lid wilt worden, maar lijkt het je wel leuk om een keer een judoles mee te doen? Dat kan! Je mag altijd vrijblijvend drie lessen uitproberen. Loop voor aanvang van de judoles even binnen en spreek de judoleraar aan, of stuur een mailtje naar info@judoclubsevenum.nl.

Afmelden?

Kun je één of meerdere keren niet komen trainen? Meld het even tijdens de les bij de trainer of stuur een mailtje naar trainer@judoclubsevenum.nl.

Wil je het lidmaatschap bij de vereniging opzeggen? Stuur dan een mailtje naar info@judoclubsevenum.nl. Graag zouden we van je willen weten waarom je jezelf af wilt melden.